ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

عشایر استان همدان تولید کننده ۱۸ درصد گوشت قرمز هستند
رئیس اداره امور عشایری استان همدان:

عشایر استان همدان تولید کننده ۱۸ درصد گوشت قرمز هستند

  به گزارش ندای غرب، کاویانی رئیس اداره امور عشایری استان همدان گفت: عشایر استان همدان با دارا بودن ۴۰۰۰ خانوارعشایری باجمعیت ۱۴ هزار نفری دارای ۴۷۰ هزار راس دام سبک  و  هشت دهم درصد جمعیت استان هستند. وی افزود: عشایر استان همچنین تولید کننده ۱۸ درصد گوشت قرمز  و حدود ۳۰ درصد گوشت قرمز […]

 

به گزارش ندای غرب، کاویانی رئیس اداره امور عشایری استان همدان گفت: عشایر استان همدان با دارا بودن ۴۰۰۰ خانوارعشایری باجمعیت ۱۴ هزار نفری دارای ۴۷۰ هزار راس دام سبک  و  هشت دهم درصد جمعیت استان هستند.

وی افزود: عشایر استان همچنین تولید کننده ۱۸ درصد گوشت قرمز  و حدود ۳۰ درصد گوشت قرمز دام سبک استان را تولید می‌کنند.

کاویانی با اشاره به بهروری در عشایری و استفاده بهینه وحداقلی ادامه داد: عشایر  امکانات تولید مناسبی را دارا می باشند

کاوی رئیس اداره امور عشایر استان همدان  خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ اعتبار حدود ۲۶ میلیارد تومان از محل تبصره ۲ جهت ایجاد شغل در زمینه کشت گیاهان دارویی و صنایع دستی و گوشت قرمز برای عشایر استان همدان اختصاص داده شده و در حال شناسایی ومعرفی متقاضیان به بانک هستیم.

وی اظهار کرد: عشایر استان با تولید سالانه ۶ هزار تن گوشت قرمز و همچنین ۲۸۰ تن پشم و حدود ۲۰۰ هکتار کشت گیاهان دارویی در راستای تولید بهینه و تنوع بخشی به درآمدشان فعالیت می کنند.

کاویانی اضافه کرد: طبق آیین نامه ساماندهی عشایر مصوبه سال ۱۳۸۴ کلیه دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری استان به مانند جامعه شهری و روستایی موظفند به جامعه عشایری استان از محل اعتبارات و خدمات خود کمک رسانی کنند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*