معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: سرانه مصرف مرغ در این استان سالانه 35 کیلوگرم است.
به گزارش ندای غرب، میثم پورطلوعی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان اظهار کرد: روزانه ۲۱۰ تن لاشه مرغ گرم در استان کشتار می شود و میزان مازاد نیاز به استانهای همجوار صادر می شود.
وی افزود: در ۴ ماهه نخست سال جاری ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج درصد رشد داشته است.
پورطلوعی با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی در ۳۹۳ واحد تولید شده است ادامه داد: در استان ۵۳۰ مرغداری وجود دارد که در ۴۷۰ واحد جوجه ریزی انجام می شود و مابقی غیرفعال است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان بیان کرد: درحال حاضر نبود نیروی کار مهمترین مشکل مرغداری هاست.
وی با اشاره به خسارات ناترازی های انرژی به بخش های مختلف تصریح کرد: برخی از مرغداری ها در فصل تابستان به دلیل نوسانات برق و قطعی ممتد از جوجه ریزی خودداری کردند.
پورطلوعی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود امسال ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی داشته باشیم و سال گذشته ۴۳ میلیون قطعه جوجه ریزی داشتیم.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.