به گزارش ندای غرب به نقل از ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان، فرآیند تولید آرد سنگک در کارخانجات استان از دوره آذرماه، بر پایه استاندارد ملی بازنگریشده، وارد مرحله تازهای شده است. بر اساس تجدیدنظر هفتم استاندارد ملی ۱۰۳ «آرد گندم – ویژگیها و روشهای آزمون»، میزان سبوسگیری آرد سنگک از ۱۲ درصد […]
به گزارش ندای غرب به نقل از ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان، فرآیند تولید آرد سنگک در کارخانجات استان از دوره آذرماه، بر پایه استاندارد ملی بازنگریشده، وارد مرحله تازهای شده است. بر اساس تجدیدنظر هفتم استاندارد ملی ۱۰۳ «آرد گندم – ویژگیها و روشهای آزمون»، میزان سبوسگیری آرد سنگک از ۱۲ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته و این تغییر از ۲۵ آبانماه ۱۴۰۴ رسماً عملیاتی شده است.
سید حسین خوانساری مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان با اعلام این خبر گفت: کاهش درصد سبوسگیری به ۱۰ درصد، علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیهای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر میشود. او تأکید کرد که از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظفاند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوسگیری» را روی کیسههای آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوسگیری) متوقف شده است.
خوانساری این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود که از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوسگیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.
در پایان و بر اساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوسگیری نیز تعیین و به دستگاههای استانی ابلاغ شده است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.