ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

سالانه بیش از پنج هزار تن قارچ در همدان تولید می‌شود

سالانه بیش از پنج هزار تن قارچ در همدان تولید می‌شود

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: سالانه پنج هزار و ۱۸ تن قارچ در ۶۸ واحد تولید قارچ در این استان تولید می شود. حجت الله شهبازی افزود: ۱۲ واحد کشت و صنعت قارچ خوراکی و ۵۶ واحد قارچ خوراکی در این استان فعالیت می کنند. وی با بیان اینکه شهرستان بهار با ۱۱ واحد تولید […]

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: سالانه پنج هزار و ۱۸ تن قارچ در ۶۸ واحد تولید قارچ در این استان تولید می شود.

حجت الله شهبازی افزود: ۱۲ واحد کشت و صنعت قارچ خوراکی و ۵۶ واحد قارچ خوراکی در این استان فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان بهار با ۱۱ واحد تولید کننده بیشترین تولید قارچ در استان را به خود اختصاص داده است.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان اظهار داشت: ۳۵۷ نفر در ۶۸ واحد تولید قارچ خوراکی در این استان اشتغال دئارند.

وی اظهار داشت: تولید قارچ در این استان در ۲۰ سال گذشته ۴۳۴ درصد رشد داشته است که از ۹۰۴ تن در سال به پنج هزار و ۱۸ تن در سال رسیده است.

شهبازی با بیان اینکه پرورش دهنده قارچ باید از عهده آماده سازی سالن پرورش، تامین تجهیزات و ابزار، تهیه لوازم جانبی تولید قارچ و سایر موارد بر آید تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی در سالن های پرورش قارچ برای پیشگیری آفات و بیماری های قارچ به عنوان قوانین اصلی و همیشگی باید مدنظر قرار گیرد.

وی درباره خواص استفاده از قارچ نیز گفت: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چراکه چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خود جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان خاطرنشان کرد: ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.

 

 

 

 

 

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*