آیین اختتامیه کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان کشوری و استانی امروز برگزار شد.
به گزارش ندای غرب، آیین اختتامیه کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، علی آقامحمدی، آیتالله شعبانی، نماینده ولی فقيه در همدان، حمید ملانوری، استاندار همدان، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع)، سردار مظاهر مجیدی و جمعی از مسئولان استانی و با حضور افتخارآمیز خانواده دباغ در سالن بوعلیسینا آغاز به کار کرد.
افتتاحیه کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) روز گذشته ۳۰ آبان ماه در تهران آغاز شد و اختتامیه کنگره امروز یکم آذرماه با حضور وزیر ارشاد اسلامی و علی آقامحمدی نماینده مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام در همدان در حال برگزاری است.
در ابتدای این آیین دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) با بیان اینکه خواهر دباغ بانویی الگو برای همگان است گفت: این کنگره با همراهی خوب گروههای مردم برگزار شد که قابل توجه است.
محمدکاظم حجازی ادامه داد: در سیره رسول گرامی اسلام(ص) و اهل بیت (ع) تفهیم مفاهیم دینی با ارائه مصادیق به جامعه برای الگوسازی مد نظر است.
وی با اشاره به اینکه امام(ره) نیز ویژگی و آرمانها را در انقلاب اسلامی به گونهای تبیین می کردند که قابل الگوبرداری باشد گفت: مکتب امام این خصوصیت را داشت که افراد با بهرهگیری از نظامی دینی خود را وقف خدمت به اسلام و مردم کنند و به الگو تبدیل شوند.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) با تاکید بر اینکه موسسه شهید مدنی یکی از وظایف خود را تبیین آرمانهای انقلاب اسلامی میداند و در این راستا برگزاری این کنگره را در دستور کار قرار داد افزود: در گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری موضوعات انقلابی و الگویی را مورد تاکید قرار دادند که یکی از این الگوها مرضیه حدیدچی معروف به “خواهر دباغ” است.
وی با اشاره به اینکه برای برگزاری کنگره قریب به ۲۰ ماه پیش با مسئولیت مقام عالی وزارت و شخصیتهای حقوقی و حقیقی تبیین راه انجام شد و دو ستاد استانی و ملی شکل گرفت ادامه داد: هر کدام از ادارات و نهادها بخشی از برگزاری برنامهها را بر عهده گرفتند.
حجازی با بیان اینکه در ستاد استانی به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و قائم مقامی استاندار ۱۰ کمیته شکل گرفت، عنوان کرد: گروههای مردمی و شخصیتهای ارزشمندی در حوزههای مختلف اجتماعی و افرادی که دغدغه فرهنگی و هویتی داشتند در این مسیر همراه بودند که قدردان هستیم.
وی با بیان اینکه وقتی کار به مردم سپرده شود امور نیز بهتر پیش میرود اسلامی حرکت انقلاب را در گرو حضور مردم و همراهی آنها دانست.
خاصیت مکتب انقلاب، تربیت بانوانی مبارز و مجاهد مانند خواهر دباغ است
آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز در این آیین اظهار کرد: امروز جامعه بانوان ما مطالبات جدی و فراوانی از مدیریتها دارند که در بستر انقلاب میتوانند آن را محقق کنند.
وی با بیان اینکه امروز از بانویی صحبت میکنیم که تناسبی با مطالبات شما بانوان دارد ادامه داد: اگر حرف از خانواده، از فرمانده سپاه بودن و ملجا بودن برای محرومان میشود، این موارد با شخصیت خانم دباغ تناسب دارد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: خواهر دباغ ارتباط زیادی با جریان انقلاب و حضرت امام داشت و اگر شخصیت این بانوی بزرگوار و امثال ایشان معرفی و تبیین نشود آن وقت افراد دیگری به عنوان الگو در جامعه معرفی خواهند شد.
آیت الله شعبانی موثقی، برگزاری این کنگره ها را در معرفی الگو به نسل جدید ضروری دانست و گفت: اگر شخصیتهای بزرگ اجتماعی و علمی ما که در فضاهای علمی تاثیر گذار هستند معرفی نشوند، دشمن کسانی را مرجع و الگو معرفی میکند که رفتارهای ضابطه مند ندارند و بی منطق هستند.
امام جمعه همدان اظهار کرد: اگر نگاههای سرمایه داری هویت زنان را تفسیر کند آنها را تبدیل به ابزاری میکند و در میدان رقابت میافتند و فرصت رشد را از زنان میگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: برای درک جایگاه زن در اسلام به سخنان فلاسفه و بزرگان دین مراجعه کنید.
امام جمعه همدان افزود: برای تبیین حقایق اسلامی و معرفی جایگاه واقعی زن شما بانوان خود وارد عرصه شوید و اجازه ندهید مساله زن در کشور به گونه دیگری ترسیم شود.
وی ادامه داد: امروز با سربلندی از بانوانی یاد میکنیم که انتخابهایشان، آنها را به الگو تبدیل کرده است و این خاصیت انقلاب اسلامی است که زنان با صدای بلند به عنوان الگو معرفی شوند.
وظیفه خطیری در جهاد تببین داریم
در ادامه حمید ملانوری استاندار همدان اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادهایی اولین نکتهای که به ما یادآوری میکند نقش و مسئولیت ما در جهاد تبیین است.
وی گفت: مقام معظم رهبری در تبیین، تشریح و آشکارسازی واقعیتهای نظام اسلامی و تبیین آن برای جوانان معاصر تاکید داشتند تا آنها نیز با این سرمایه و پشتوانه نقشآفرین باشند.
استاندار همدان با بیان اینکه خانم دباغ با توجه به نقشهای موثری که داشتند، میتواند به این روشنگری کمک کند گفت: ما وقتی نام خواهر دباغ(مرضیه حدیدچی) را میبریم، باید حواسمان به زیرکی این فرد هوشمند باشد که با گذاشتن نام دباغ برای خود قدردان همراهیهای همسر بزرگوارش در جریان مبارزات بود.
گفتنی است استاندار همدان در پایان پیام رئیس جمهور به این کنگره در تبیین شخصیت و رشادتهای خواهر دباغ را قرائت کرد.
در پایان نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(دباغ) لوح تقدیری به خانواده ایشان تقدیم شد. هشت مقاله علمی در کنگره ملی خواهر دباغ انتخاب و نویسندگان آن مورد تقدیر قرار گرفتند و از از ۵ اثر در کنگره خواهر دباغ رونمایی شد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.