رئيس کل دادگستری استان همدان گفت: ۵ هزار و ۶۶۰ پرونده به هیأت صلح و سازش ارسال شده که یکهزار و ۲۴۸ پرونده به سازش ختم شده است.
به گزارش ندای غرب، بهروز محمدیمهر در همایش ستاد صبر استان همدان در سالن جلسات سردار شهید صیاد شیرازی با بیان اینکه صلح و سازش باعث نزدیکی شدن مردم و خانوادهها میشوند و کاری است کارستان اظهار کرد: صلح و سازش کاملا بر منطبق بر مباحث دینی است چراکه زندگی مسالمتآمیز مسلمانان مورد تاکید است. وی با اشاره به آیاتی در قرآن کریم با مضمون صلح و سازش بین مردم افزود: علاوه بر آیات و روایت اشعار بسیاری نیز در این حوزه سروده شده است.
رئیس کل دادگستری استان همدان در ادامه با بیان اینکه طرح شمیم رضوی آثار بسیاری خوبی در پی داشت و صلح و سازش بین زوجین در این طرح مدنظر است گفت: پیش از ورود پرونده به مراجع قضایی بحث سازش در مراکز فرهنگی و مذهبی پیگیری میشود و این اقدام امیدوارکننده آثار و برکات بسیاری دارد.
وی گفت: زبان قاصر است از بیان اهمیت این مهم چراکه در ابعاد مختلف از جمله کاهش تنشهای روزمره، افزایش همبستگی، توسعه اقتصادی و اثرات بسیاری به دنبال دارد. محمدیمهر تصریح کرد: برای انجام طلاق بدون مشکلات احتمالی حداقل ۱۳ پرونده در دادگستری تشکیل میشود از این رو اهمیت صلح و سازش عیان است.
وی تاکید کرد: در هیات صلحهای مساجد استان همدان ۴۵۰ مورد صلح و سازش انجام شده همچنین در طرح شمیم رضوی ۲۰ هیأت در امامزادهها و بقاع متبرکه تشکیل شده است.
رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اينکه هیات اصناف ۴۲ مورد، آموزش و پرورش ۲۱ مورد و هیأتهای سلامت ۲۴ مورد صلح و سازش رقم خورده است خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۶۰ فقره قتل عمد با زحمات صلح یاران به صلح و سازش ختم شده و این مهم در سال جاری پنج فقره بوده است.
وی گفت: ۵ هزار و ۶۶۰ پرونده به هیأت صلح و سازش ارسال شده که یکهزار و ۲۴۸ پرونده به سازش ختم شده است.
محمدیمهر با تاکید بر اینکه ۳ هزار و ۸۰۰ زندانی از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون آزاد شدند گفت: در کلانتریها نیز پروندههای متعددی در مسير صلح و سازش قرار میگیرد به طوری که ۷۲ درصد از پروندههای ورودی به صلح و سازش رسیده است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.