به گزارش ندای غرب، یادواره ۱۰۳ شهید امدادگر استان همدان با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور، استاندار همدان و خانواده معظم شهدا در مرکز همایشهای بینالمللی غدیر دانشگاه علوم پزشکی همدان، برگزار شد. این یادواره در گرامیداشت یاد شهدای امدادگر، پزشکان و پیراپزشکانی بود که از جمعیت هلالاحمر، دانشگاه علوم پزشکی و مراکز […]
به گزارش ندای غرب، یادواره ۱۰۳ شهید امدادگر استان همدان با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور، استاندار همدان و خانواده معظم شهدا در مرکز همایشهای بینالمللی غدیر دانشگاه علوم پزشکی همدان، برگزار شد.
این یادواره در گرامیداشت یاد شهدای امدادگر، پزشکان و پیراپزشکانی بود که از جمعیت هلالاحمر، دانشگاه علوم پزشکی و مراکز نظامی و انتظامی به جبهههای جنگ، اعزام شده بودند.
مهین جسری و محمود دلاوری، زوج امدادگری که در دفاع مقدس حضور داشتند و هادی غروی، پرستار نمونه جهان نیز صحنههایی از جنگ تحمیلی و خدمات امدادگران را برای حاضرین در این مراسم، روایتگری کردند.
در ابتدای این مراسم علی سنجربگی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان ضمن عرض خیرمقدم و گرامیداشت یاد و خاطر ۱۰۳ شهید امدادگر، اظهار کرد: امدادگران شهید به ما آموختند انسانیت و فداکاری بالاترین ارزشهاست و ما باید با الگوگیری از این عزیزان، یاد و خاطر آنها را گرامیبداریم.
سنجربگی تصریح کرد: از تلاش تمام عزیزانی که ما را در برگزاری یادواره کمک کردند، سپاسگزاری میکنم.
فعالیت در جمعیت هلالاحمر باعث افتخار است
در ادامه حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان با بیان اینکه بیش از ۳۰ سال است که عضو جمعیت هلالاحمر هستم و شناخت خوبی از این جمعیت دارم، اظهار کرد: هرکسی که به این جمعیت وصل شده باید قدر خود را بداند چون خداوند مسیری برای او باز کرده که با اخلاص به انسانها کمک کند.
ملانوری تصریح کرد: امدادگران جمعیت هلالاحمر، وارد یک سازمان مقدسی شده و فعالیت در این سازمان، باعث افتخار است.
وی با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مطرح کرد: در دوران انقلاب و دفاع مقدس، یکی از نشانها و نامهای آرامبخش برای مبارزان و امدادگران، نام حضرت زهرا بوده است.
استاندار همدان پیرامون فلسفه وجودی یادواره گرامیداشت شهدا، توضیح داد: در دوران انقلاب و دفاع مقدس، بسیاری از انسانهای شایسته جان خود را از دست دادند اما باب شهادت همچنان باز بوده و شهدای امنیت، سلامت و خدمت، برای آسایش، آرامش، تحول و پیشرفت کشور، بررگترین سرمایه وجودی خود را فدا کردند.
ملانوری ادامه داد: «شهادت» از شروع مکتب اسلام، به عنوان بیمهنامه این مکتب بوده و امیدواریم برگزاری این برنامهها به ما یادآوری کند که مدیون چه افراد وارستهای هستیم.
وی خاطرنشان کرد: جهاد خدمت برای جامعه امدادگری، تعطیل نشده و خداوند به اعضای جمعیت هلالاحمر، توفیق داده که حتی خارج از مرزهای کشور، فعالیت کنند.
استاندار همدان در پایان خاطرنشان کرد: حضور آقای کولیوند به عنوان مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کشور باعث شد تا عقب ماندگیها جبران شده و جمعیت هلال احمر ایران، خوشنام و منشا خیر باشد. آقای کولیوند در بحران کشورهای مختلف نیز در اولین لحظات حضور پیدا کرده و با اقدامات شجاعانه، باعث آبرو و اعتبار کشور شدند.
به دنبال انتقال پیام شهدا به امدادگران جوان هستیم
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور نیز در این مراسم، اظهار کرد: یادواره بینالمللی ۲۵۰۰ شهدای امدادگر در کشور آغاز شده و به دنبال انتقال پیام شهدا به جامعه هدف خود یعنی امدادگران جوان هستیم.
کولیوند تصریح کرد: زندهنگاه داشتن یاد شهدا و انتقال پیام شهدا هدف ما از برگزاری این یادواره است و از ابزارهای مختلفی مانند رسانه و هنر برای این کار، بهره میبریم.
وی ادامه داد: تقویت ایمان و تقویت هویت دینی و ملی در جوانان از برکات برگزاری این کنگره است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه شهدای امدادگر مظلوم بودند، مطرح کرد: این افراد برای نجات جان سایرین در جنگ، حضور پیدا کرده و بسیار مظلومانه در شرایط کمبود امکانات، مجروحین را به دوش میکشیدند.
کولیوند خاطرنشان کرد: امدادگران ما عهد و پیمان خود را فراموش نکرده و در هر نقطهای که نیاز به کمک باشد به صورت فیسبیلالله حضور پیدا میکنند.
وی با بیان نقشآفرینی امدادگران در دوران دفاع مقدس، مطرح کرد: ارائه خدمات پزشکی در بیمارستانهای صحرایی، درمانگاه و خط مقدم، انتقال مجروحین به پشت خط جبهه، ایجاد روحیه و تقویت اعتماد به نفس در رزمندگان، ایثار و فداکاری در میدان نبرد، آموزش و توانمندسازی نیروها، برپایی اردوگاههای اسکان اضطراری، هلالی از خدمات امدادگران در دوران دفاع مقدس بود.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور یادآوری کرد: تمام اقشار و مذاهب با هر جایگاه اجتماعی در این جمعیت حضور دارند،
کولیوند با بیان اینکه شیوه ما از مسیر عاشوراست، مطرح کرد: ما در هر حادثهای حضور داریم و به مردم کمک میکنیم از طرفی امدادگران ما بسیار شجاع و دلیر هستند.
لازم به ذکر است کتاب “سربند سرخ” که مجموعهای از آثار برگزیده بخش داستان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری سرو سرخ را در خود جای داده است در این مراسم رونمایی شد. این اثر ارزشمند دربرگیرنده داستانهایی است که با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت، فداکاریهای امدادگران در دوران دفاع مقدس و ارزشهای انسانی و الهی خلق شدهاند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.