به گزارش ندای غرب، از همان روزی که موضوع استیضاح سید مسعود حسینی شهردار همدان مطرح شد بسیاری بر این باور بودند که این اقدام در سال انتهایی شورای شهر اقدامی نمایشی و فرمالیته است البته شاید پربیراه نبوده باشد، اما در این میان بی انصافی است اگر تلاش های اعضایی که با اعتقاد و عزمی راسخ برای استیضاح شهردار همدان در راستای اصلاح امور و بهبود بخشیدن به اوضاع شهر ایفای وظیفه قانونی خود را دنبال میکردند اشاره ای نشود.
پرده اول ؛ پیش از اینکه به اجرای استیضاح دیروز برسیم، باید یادآوری کنیم که طرح پنج سوال شورای شهر از شهردار همدان موجب شد که سيد مسعودحسینی در ۸ مرداد ماه ۱۴۰۳ با حضور در صحن شورای اسلامی شهر همدان برای پاسخ به ۸عضو سوال کننده چیزی درخور در چنته نداشت و اگر سکوت اختیار میکرد ، قطعا بهتر می بود.
پرده دوم ؛ گفتند شورای شهر آنروز از حق قانونی خود استفاده کرده و سوالاتی را مطرح نمود، اما پاسخ های شهردار به سوالات مطروحه برای اعضای شورا قانع کننده نبود و در نهایت حق قانونی دیگری را در نوبت صحن به ثبت رساندند ، استیضاح ….
پرده سوم ؛ استیضاح عصر سهشنبه ششم شهریورماه با حضور ١١ عضو شورای اسلامی شهر همدان در صحن علنی برگزار شد ، هر چند برخی از اعضای شورا از نایب رئیس گرفته تا لیدر جریان تندرو تلاش بسیار کردند که جلسه استیضاح به صورت غیرعلنی برگزار شود تا دست موافقان با ادامه کار شهردار برای مردم رو نشود، اما با موافقت شورا جلسه علنی ادامه یافت و در نهایت استیضاح شهردار همدان که به ٨ رأی موافق نیاز داشت با ۵ رأی مخالف، ۵ رأی موافق و یک رأی ممتنع به حد نصاب قانونی نرسید و رد شد.
پرده آخر ؛ “سیدمسعود حسینی” همچنان شهردار همدان باقی ماند.
جالب توجه اینجاست که در ابتدای این نمایش طنز تلخ مخالفان طرح سوال از شهردار ۳ نفر بودند که دیروز صرف نظر از یک رأی ممتنع به ۵ نفر افزایش یافته بود.
متأسفانه همچنان مردم نجیب و شریف همدان باید با پلهبرقیهای معیوب بکامند ، باید با معضل اجتماعی ترافیک وفق یابند و باید شاهد شهرداری ای تا قوزک در بدهی های سوال برانگیز فرو رفته باشند و کارکنان شهرداری همدان هر ماه نیز باید رسید تحویل وام بجای حقوق کارکرد خود را امضا کنند … ، فعلأ
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.