ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

مرمت حمام تاریخی قلعه با اعتباری بیش از ۴ میلیارد تومان
مدیرعامل صندوق توسعه و احیا اماکن تاریخی کشور:

مرمت حمام تاریخی قلعه با اعتباری بیش از ۴ میلیارد تومان

  به گزارش ندای غرب، حمام قلعه یکی از زیباترین حمام‌های استان همدان است که با معماری ایرانی اسلامی در یکی از محله‌های قدیمی مرکز این شهر واقع شده است. این حمام تاریخی معروف به حمام حاج محمد سعید در محله‌ قدیمی و اصیل همدان به نام محله “قلعه” یا “قاشق‌تراشان” واقع در خیابان شریعتی […]

 

به گزارش ندای غرب، حمام قلعه یکی از زیباترین حمام‌های استان همدان است که با معماری ایرانی اسلامی در یکی از محله‌های قدیمی مرکز این شهر واقع شده است.

این حمام تاریخی معروف به حمام حاج محمد سعید در محله‌ قدیمی و اصیل همدان به نام محله “قلعه” یا “قاشق‌تراشان” واقع در خیابان شریعتی قرار گرفته ‌است.

این حمام به احتمال در اواخر دوره قاجار بنا شده و دارای مساحتی حدود یکهزار و ۵۰۰ مترمربع است. این بنای تاریخی در ۲۵ اسفند ۱۳۸۰ به شماره ۵۰۲۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.

یک سفره خانه سنتی نیز در داخل این موزه قرار دارد؛ گروه‌های موسیقی با حضور در سفره خانه حمام قلعه به شکل زنده برنامه اجرا می‌کنند که استقبال زیاد مردم و گردشگران را به همراه دارد.

شهاب طلایی‌شکری، مدیرعامل صندوق توسعه و احیا اماکن تاریخی کشور در آیین افتتاحیه حمام قلعه در همدان ضمن تبریک اعیاد غدیر و قربان، گفت: امیدواریم در آستانه این اعیاد شاهد خیر و برکت برای بهره‌بردار و مردم استان باشیم.

طلایی‌شکری بیان کرد: مجموعه مرمت شده حمام تاریخی قلعه، با اعتبار بیش از ۴ میلیارد تومان، باعث اشتغال مستقیم ۱۷ نفر و ۴۰ نفر اشتغال نیز به صورت غیرمستقیم در خدمت گردشگران خواهد بود و حدود ۱۸۰ نفر ظرفیت پذیرایی هم به استان اضافه خواهد شد.

وی اظهار کرد: صندوق توسعه و احیا در دولت سیزدهم به لطف خداوند جهشی را در بحث مشارکت مردم در امر احیای بناهای تاریخی شروع کرد و امروز شاهد هستیم که در پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از آن بناها به بهره‌برداری رسیده است.

این مقام مسئول عنوان کرد: این بنا یک ظرفیت تاریخی که احیا شده هم امر احیا صورت گرفته است و حفظ میراث انجام شده و هم به عنوان مکانی برای استفاده و بهره‌برداری گردشگران شهر زیبای همدان و مردم این شهر قرار گرفته است.

مدیرعامل صندوق توسعه و احیا اماکن تاریخی کشور با اشاره به اینکه صندوق توسعه احیا در مسیری که شروع کرده اکنون در شهر همدان بناهای دیگری را در سال گذشته به سرمایه‌گذار واگذار کرده است، تصریح کرد: در بحث کاروانسرای تاج آباد به امید خدا مسائل کوچکی که داشت در حال رفع است و سرعت احیا آن بیشتر شده است. همچنین مجموعه حمام ارامنه و خانه ضرابی هم از برنامه‌های صندوق هستند که با همکاری اداره کل استان و سرمایه‌گذاران در حال مرمت و طراحی هستند که به امید خدا این‌ها هم به ظرفیت‌های استان اضافه خواهد شد.

 

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*