ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

طرح قهرمان واقعی تو کیست فرزندم
یادداشت؛

طرح قهرمان واقعی تو کیست فرزندم

  به گزارش ندای غرب،  همه ما در گذشته نه چندان دور در زمان کودکی تخیلاتمان از قهرمانان، داستانهایی بودند که از زبان مادرانمان یا پدران و بزرگترهایمان مانند پدر و مادربزرگ می شنیدیم و تصویر قهرمان را خودمان در ذهن کودکیمان خلق می کردیم. امروزه با پیشرفت تکنولوژی کودکان ما به جای شنیدن صدای […]

 

به گزارش ندای غرب،  همه ما در گذشته نه چندان دور در زمان کودکی تخیلاتمان از قهرمانان، داستانهایی بودند که از زبان مادرانمان یا پدران و بزرگترهایمان مانند پدر و مادربزرگ می شنیدیم و تصویر قهرمان را خودمان در ذهن کودکیمان خلق می کردیم.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی کودکان ما به جای شنیدن صدای مهربان پدران و مادران از موبایل و تبلت استفاده می کنند.
لازم به ذکر است گاهی در گذشته بزرگترها قصه های مذهبی را نیز در کنار ستایش قهرمانان تعریف می کردند و باورهای دینی ما بچه ها از این طریق تقویت می شد که
با این روش می توانستند موارد تربیتی را هم آموزش دهند.
اما هم اکنون با وجود سرگرمی های دیجیتال مختلف، کمتر خانواده ای به ورود در ذهن کودکان از طریق قصه گویی فکر می کند و همه  موارد را به تبلت ها و موبایل ها واگذار کرده اند و کشورهای مختلف توانسته اند از همین طریق قهرمان سازی و در فرهنگ ملتها رخنه کنند و از طریق قهرمان سازی های پوشالی بر رفتار و ذهن کودکان تاثیر بگذارند.
حتی کشورهایی پا را فراتر نهاده و با انیمیشن سازی ترانه سرایی.کلیپ ترانه و… در صدد از بین بردن احترام بین اعضا خانواده، حذف کوچکی و بزرگی، فراموش کردن وطن دوستی و تغییر مذهب از کودکی هستند و تا حدودی در خانواده ها رخنه کردند و این غفلت ما در اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی از طریق تکنولوژی نوین کاملا مشهود است.
از این رو با توجه به موارد گفته شده و دغدغه هایی که داشتیم و داریم . تعدادی از فعالان فرهنگی اجتماعی به فکر افتادند، طرح (قهرمان تو کیست فرزندم) را که به معرفی قهرمانان واقعی کشورمان ایران می پردازد، باکمک اهل فن، یعنی مشاوران خانواده که متاسفانه فراموش شده اند و انیمیشن سازان و سرایندگان، شاعران، خوانندگان وطنی، سرود، تئاتر .کلیپ و غیره اقدامی انجام دهیم و کار را کلید بزنیم و از کودکان شروع کنیم و به سنین بالاتر برسیم. در صورتی که ابتدا از طریق سوال و جواب برای جمع آورری داده ها و بررسی آنها و تعیین روش کار و بعد قصه گویی و ساخت سرود، تئاتر و … در ادامه انیمیشن سازی و جایگزین کردن این ساخته ها با ساخته های غیر وطنی کار اصولی و پایه ای انجام دهیم.
البته به تمام ارگانها مراجعه کردیم اما حمایت نشدیم و متاسفانه همین عدم حمایت و کپی کاری مسئولین و تنبلی و عدم‌خلاقیت مدیران باعث شده دشمنانِ خانه و خانواده ایرانی بتوانند با تیمهای قوی و گسترده اقدام به ساخت ترانه جنسی و … کنند و تا حدودی موفق هم شوند.
امیدواریم این طرح از جانب مسئولین، رسانه ها و افراد ذی نفوذ برای فرزندان این مرز و بوم مورد حمایت قرار گیرد.

نویسنده: منیژه فرهان پور

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*