ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

سفر استاندار همدان در ششمین روز از دهه فجر به کبودرآهنگ 

سفر استاندار همدان در ششمین روز از دهه فجر به کبودرآهنگ 

بازدید از واحد تولیدی در حال ساخت فولاد ماد، واحد احیا شده نورد اکباتان و واحد راکد گاوداری صنعتی از برنامه‌های استاندار در سفر به کبودرآهنگ

به گزارش ندای غرب، حمید ملانوری شمسی امروز در سفر به کبودرآهنگ با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.

کبودرآهنگ ۶۴۳ شهید، یک هزار و ۷۵۰ جانباز و ۳۵ آزاده تقدیم انقلاب کرده و ۶ هزار رزمنده دارد.

بازدید استاندار از ساختمان جدید اورژانس بیمارستان امام رضا کبودرآهنگ 

اورژانس جدید بیمارستان امام رضا(ع) کبودرآهنگ در زمینی به وسعت یک هزار و ۴۰۰ متر مربع با ظرفیت ۱۷ تخت در حال ساخت است.

با هزینه کرد ۱۸۰ میلیارد ریال این طرح هم اینک حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۳۰۰ میلیارد ریال و تجهیز آن ۱۵۰ میلیارد ریال نیاز است.

استاندار همدان با تاکید بر ضرورت پیگیری برای جذب اعتبار و تکمیل این طرح خواستار بهره‌برداری از آن تا هفته دولت سال آینده شد.

بازدید استاندار همدان از روند اجرایی مجتمع “نورد نگارین پولاد ماد”  کبودرآهنگ 

استاندار همدان به همراه قائم مقام وزیر صمت در حوزه بازرگانی در جریان سفر به کبودراهنگ از مجتمع “نورد نگارین پولاد ماد”  کبودرآهنگ بازدید کردند.

این طرح با سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریالی اجرایی شده و تاثیر بسزایی در تحقق شعار سال دارد .

این مجتمع یکی از بزرگترین پروژه های استان در حوزه تولید محسوب می شود.

این مجتمع با استفاده از بروزترین تکنولوژی های روز دنیا جز صنایع سبز کشور محسوب می شود.

افتتاح واحد ترشیجات و شوریجات در کبودرآهنگ 

همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور استاندار همدان، واحد ترشیجات و شوریجات در ناحیه صنعتی اورقین کبودرآهنگ بهره برداری شد.

صنایع غذایی آقابالی با سرمایه گذاری اولیه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه  در گردش و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت راه اندازی شد.

میزان تولید ترشیجات و شوریجات این واحد تولیدی سالانه ۲ هزار و ۶۰۰ تن است.

این واحد تولیدی برای ۴۵ نفر به طور مستقیم و ۱۵ نفر غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.

همدان به کارگاه عمرانی تبدیل شده است 

حمید ملانوری شمسی در آیین بهره برداری از مجتمع قند گنجنامه در کبودرآهنگ بیان کرد:

کارشناسان و عالمان فن و تجربیات انقلاب به ما ثابت کردند برای حل مشکلات چاره ای جز توجه و شناخت مزیت های نسبی داخل کشور و استان  و بهره برداری از آنها با بهره گیری و استفاده از سرمایه گذاران نیست.

وی افزود: جهش تولید به عنوان شعار سال، سیاست های اقتصاد مقاومتی و اسناد بالادستی با تاکید به بهره گیری از توان بخشی برای حل مشکلات مورد توجه دولت است.

استاندار همدان ادامه داد: ایران اسلامی منابع زیادی دارد و در این میان همدان به  عنوان قطعه از این بهشت زر خیز، در حوزه کشاورزی، ذخایر معدنی،  صنعت گردشگری و خدمات ظرفیت های بالایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: همدان دارای فعالانی توانمند در حوزه صنعت و ظرفیت موثر برای توسعه صنعت گردشگری کشور، برای ارائه خدمات به داخل و خارج از کشور است.

ملانوری شمسی بیان کرد: این ظرفیت های خوب در کنار مردمانی دانشمند، مراکز علمی و تحقیقاتی می‌تواند در همدان جهش جدیدی ایجاد کند تا مردم از این تحول و پیشرفت استفاده کنند.

استاندار همدان گفت: نقشه جامع تحول و پیشرفت علمی تدوین شده و ستادی در این راستا با هدف شکستن بروکراسی و پهن کردن فرش قرمز زیر پای سرمایه گذاران تشکیل شده است.

وی یادآور شد: اطلس جامع سرمایه گذاری استان همدان در حال تدوین است که سرمایه گذاران بخش های مختلف برای حضور در این استان اعلام آمادگی کردند.

ملانوری شمسی گفت: در همدان وفاق و انسجام به شکل جدی شکل گرفته است تا مسایل استان را به خوبی حل و فصل کنیم.

وی تصریح کرد: ۸۰ درصد توان مدیران اجرایی استان به جذب سرمایه گذار و حمایت از بخش خصوصی معطوف شده چرا که معتقدیم  خدمات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را می توان با سرمایه گذاری بخش خصوصی به سرانجام رساند و در این میان نقش دولت تسهیل گری است.

بازدید از واحد گاوداری احیایی

حمید ملانوری شمسی استاندار همدان در این بازدید گفت: حرکت در مسیر سرمایه گذاری با تسهیل روند کار برای فعالان بخش خصوصی در دستور کار مجموعه استان است تا این افراد بدون دغدغه سرمایه گذاری کنند.

وی ادامه داد: در این راستا توجه به واحدهای راکد، نیمه فعال و نیمه تمام در اولویت است چرا که در طول سالهای گذشته سرمایه هایی از سوی این افراد هزینه یا منابع بانکی برای تحرک طرح به کار گرفته شده است.

اما به دلیل اینکه واحد نیمه تمام مانده و راه اندازی نشده، هم سرمایه بانک معطل می‌شود و هم سرمایه ای که سرمایه گذار برای اجرای این طرح هزینه کرده است.

راه اندازی طرح ها می تواند به ایجاد اشتغال، تولید و درآمد سرمایه گذار کمک کند همچنین از محل این درآمد، منابع بانکی به بانک برگشت خورده و دوباره در مسیر ایجاد طرح های جدید هزینه می‌شود و سرمایه گذار با کسب درآمد، بخش تولیدی واحد را نیز توسعه می دهد.

این واحد یکی از بزرگترین واحدهای حوزه دامی استان میباشد و از سرمایه گذار حمایت های خوبی صورت گرفته است اما این واحد ۱۶ سال تعطیل بوده و فعالیتی نداشته است.

واحد تولیدی گاوداری احیایی مشکلاتی در حوزه تسهیلات بانکی دارد که قول می‌دهم به زودی مشکل این طرح را در سطح استانی و ملی پیگیری کنم و امیدوارم مشکل حل شود.

سرمایه گذار این واحد تولیدی نیز قول داده است پس از رفع مشکل به سرعت کارها را پیش ببرد تا دهه فجر سال آینده به بهره برداری برسد و فعالیت سر زندگی را در آن ببنیم

به طور حتم این واحد در حوزه تولید فرآورده های دامی، ایجاد اشتغال و هر فعالیتی که به عنوان چرخه کامل در اینجا دیده شده یکی از واحدهای بزرگ استان به شمار می آید.

این واحد در صورت بازگشت به چرخه تولید می تواند بخشی از نیازهای دامی، فرآورده های لبنی و گوشتی استان همدان و کشور را تامین کن

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*