رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ما در بحث تجهیزات بیمارستانها کمبود منابع داریم که باید این کمبود را جبران کنیم و با جذب خیرین بار این هزینه ها را از روی دوش دولت برداریم.
به گزارش ندای غرب، بهروز کارخانهای رئيس دانشگاه علوم پزشکی همدان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر اینکه هزینه های علوم پزشکی بیشتر از درآمدهای آن است، گفت: تعادل بین هزینه و درآمد در این مجموعه وجود ندارد و ما همواره در پایان هر ماه مقداری بدهی داریم.
وی افزود: ما در بحث تجهیزات بیمارستانها کمبود منابع داریم که باید این کمبود را جبران کنیم و با جذب خیرین بار این هزینه ها را از روی دوش دولت برداریم.
این مقام مسئول استفاده از نیرویهای جهادی را یکی از اقدامات این مجموعه برای حل برخی چالش ها عنوان کرد و گفت: این نیروها برخی خدمات را به صورت رایگان به ما ارائه میکنند.
کارخانهای ادامه داد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه با هتل آرین هستیم تا به کمک خیرین برای سازماندهی همراهان مریض به صورت ماهانه افرادی را در این هتل اسکان دهیم.
برگزاری رویداد روپوش سفیدها
وی با اشاره به برگزاری رویداد روپوش سفیدها، بیان کرد: در بحث مسائل فرهنگی به دنبال ایجاد یک جامعه شاد هستیم و در تلاش بودهایم رویداد های مختلفی را در راستای تحقق این هدف برگزار کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در بحثهای عمرانی کارهای خوبی انجام شده است و دانشگاه علوم پزشکی با اعطای برخی امتیازات به دنبال مشارکت دیگر نهادها در زمینههای عمرانی است.
کارخانهای در ادامه درخواست کرد که بنیاد نور آوران سلامت در همدان مستقر شود.
وی بیان کرد: این مجموعه به مناطق محروم رفته و اکثر خدمات بهداشتی را به صورت رایگان به مردم ارائه میدهد تا افراد مختلف از این ظرفیت برخوردار شوند.
بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی یک نیاز ضروری برای همدان است
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی یک نیاز ضروری برای همدان است، گفت: به دلیل اشباع سایر بیمارستانها راهاندازی این بیمارستان برای همدان ضروری است چون سایر بیمارستان های استان مثل بیمارستان بعثت دارای ظرفیت بیشتری نیست و به دلیل کهنه بودن بافت ساختمان مشکلات مختلفی را دارد.
کارخانهای در ادامه با بیان اینکه تاکید ما بر اخلاق حرفهای برای کادر درمان است، گفت: متاسفانه بیشترین شکایات ما در خصوص مشکلات رفتاری و ارتباطات ضعیف پزشکان و پرستاران با بیماران است.
وی تاکید کرد: البته میزان شکایات در مقایسه با تعداد خدمات ارائه شده عدد بزرگی نیست اما مردم باید به عنوان یک شهروند مطالبهگر در صورت مشاهده این رفتارها آن را گزارش دهند.
این مقام مسئول تصریح کرد: پزشکان باید با آگاه سازی بیماران در خصوص روند درمان، از میزان استرس بیماران کم کنند.
کارخانهای با اشاره به اینکه در استان کمبود نیروی درمان داریم، گفت: در مقایسه با کشور در این خصوص جایگاه خوبی داریم و بیشترین چالش ما در همدان نحوه توزیع این نیروها است نه کمبود آن.
وی ادامه داد: ما حدود۴۸ تخصص در استان کم داریم که مهمترین آن کمبود متخصص گوش، حلق و بینی است.
این مقام مسئول افزود: ما در مجموع ۴ متخصص گوش، حلق و بینی در دانشگاه داریم و اکثر پزشکان بعداز اتمام درس حاضر به فعالیت در دانشگاه نمی شوند.
کارخانهای ادامه داد: به طور میانگین حدود ۷۷ درصد دانشجویان میل به مهاجرت دارند و متاسفانه بسیاری از پزشکان متخصص ما از همدان مهاجرت کرده اند.
جذب بیش از ۳۰۰ دانشجوی خارجی در همدان
وی در ادامه از جذب بیش از ۳۰۰ دانشجوی خارجی خبرداد و گفت: این جذب در راستای گسترش فرهنگ ایرانی در خارج از کشور انجام شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: این جذب دانشجو هیچ ارتباطی با سهمیه دانشجویان ایرانی ندارد و ما مازاد ظرفیت را به این جذب اختصاص دادهایم.
کارخانه ای اظهار کرد: در بحث مرکز جامع سرطان نیز برای تجهیز و تکمیل این پروژه حدود یک هزار میلیارد نیاز بوده که در این زمینه به دنبال جذب خیرین هستیم و قول هایی هم به ما داده شده است.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.