رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از تولید محصولات دارویی با برند ابن سینا در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش ندای غرب، محمدمهدی مجذوبی در آیین گرامیداشت روز پزشک و داروساز ضمن تبریک این مناسبت و روز همدان به عموم مردم استان و جامعه پزشکی اظهار کرد: استان همدان از وجود بیش از ۱۵۰۰ پزشک متخصص و عمومی و ظرفیتهای مهم و برجسته بهداشتی درمانی برخوردار است.
وی تصریح کرد: سطح خدمات درمانی در استان به نحوی است که از استانهای همجوار هم برای دریافت خدمات به استان مراجعه میکنند به ویژه در حوزه بیماران قلب و عروق و بیماران سرطانی ظرفیتهای بالایی داریم که محل رجوع مردم منطقه غرب کشور شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: دستاوردهای دانشگاه در این ۳ سال در حوزههای درمان، بهداشت، تحقیقات، آموزشی و دانشجویی بسیار بوده که از آن جمله میتوان به افتتاح بیش از ۶۰ پروژه در مساحت ۸۵ هزار متر مربع اشاره کرد.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد تختهای خوابگاهی دولت سیزدهم در این دانشگاه به افتتاح و بهرهبرداری رسیدهاست عنوان کرد: به لطف خدا و همت همکاران موفق شدیم در این سه سال، نخستین پارک علم و فناوری سلامت و اولین پژوهشگاه سلامت استان را راهاندازی کنیم.
مجذوبی به راهاندازی معاونت بینالملل در دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود: توسعه خدمات رادیوتراپی برای بیماران سرطانی با هزینهای نزدیک به صفر از جمله خدمات ارزشمند حوزه درمان طی ۳ سال گذشته است.
وی همچنین عنوان کرد: توسعه خدمات توانبخشی و دندانپزشکی به ویژه فیزیوتراپی لنف ادم و دندانپزشکی تحت بیهوشی در استان برای اولین بار رقم خورد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: پزشکی، علم مبتنی بر شواهد است بنابراین تلاش کردیم علم نوین و طب ایرانی را در کنار هم پیش ببریم بر این اساس، سلامتکده و دپارتمان طب ایرانی را راهاندازی کردیم، همچنین تولید داروهای گیاهی را با نام ابنسینا در دانشکده داروسازی و پارک علم و فناوری دنبال کردیم که در حال حاضر در مرحله تجاریسازی برند دانشگاه در این حوزه قرار داریم.
وی بیان کرد: از حدود یکسال و نیم گذشته مشغول جمعآوری اشیاء و اسناد ارزشمند حوزه سلامت و پزشکی بودیم و در حال حاضر موزهای فاخر که بیانگر اصالت و قدمت علم پزشکی استان است با نام موزه سلامت و پزشکی در منطقه دره مرادبیگ راهاندازی شدهاست.
مجذوبی بیان کرد: در حال حاضر ۷۱۰۰ نفر دانشجو و ۵۳۶ نفر عضو هیاتعلمی در دانشگاه علوم پزشکی همدان مسیر علمآموزی و علماندوزی را طی میکنند و امید است همه ظرفیتهای مهم این دانشگاه و موزه سلامت، افق روشنی برای دانشجویان و باعث تقویت گنجینه افتخارات استان باشد.
ارتباط پزشک و بیمار باید اخلاقمحور باشد
نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز در این مراسم گفت: علم پزشکی علم ارتباط با جسم و روح افراد است به همین علت باید ارتباط پزشک و بیمار، اخلاقمحور باشد.
آیتالله حبیب شعبانی در آیین گرامیداشت روز پزشک در آرامگاه بوعلی سینا همدان با اشاره به ذخایر ارزشمند اندیشه و علم در شهر همدان اظهار کرد: امروز روز همدان و روز پزشک است و با توجه به ثبت جهانی هگمتانی گرامیداشت این مناسبتها برای استان بسیار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه علم پزشکی از شریفترین علوم است عنوان کرد: بر اساس آیات و روایات دینی، پزشک باید بصیر ومورد وثوق باشد چون علاوه بر مهارت، معرفت به مخاطب و انسانشناسی نیز باید در وجود پزشک متبلور باشد که بوعلیسینا از این ویژگیها بسیار غنی بود.
نماینده ولی فقیه در استان همدان ادامه داد: بوعلیسینا صرفاً پزشک نیست و نگاه عارفانهای به دنیا دارد که هم به جسم و هم به صفات برجسته بشری بهویژه فکر و اندیشه بیمار توجه میکند و خدا را شاکریم که جامعه ما از وجود پزشکان متدین و دغدغهمند بهرهمند است.
وی با بیان اینکه عمر آدمی وقتی برکت دارد که ارتباط ما با بیمار، اخلاقمحور باشد تبیین کرد: باید یاد کنیم از پزشکان و پرستارانی که بسیاری از زحمات بیماران بر دوش آنهاست و هماره با همت و شفقت، بار حوزه درمان را به دوش میکشند.
آیت الله شعبانی با اشاره به اینکه طب سینوی مبتنی بر پیشگیری است نه درمان و امید است مجموعه دانشگاه علوم پزشکی همدان در تداوم و تعمیق این موضوع هم مثل گذشته گام بردارد گفت: توجه بیشتر به حوزه پیشگیری، بار مشکلات حوزه درمان را خواهد کاست و این محور مهمی است که باید بیشتر به آن توجه کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: همدان از جمله استانهایی است که در مسیر اربعین قرار دارد و ۱۷۰ موکب در استان ارائه خدمت میکنند و حال و هوای اربعین در موکب ها جریان دارد و این خدمتگزاری در مسیر اباعبدالله اتفاق ارزشمندی است و از متولیان امر برای حمایت از این جریان قدردانی میکنم.
زمین بیمارستان هزار تختخوابی شهر همدان و بیمارستان چهارصد تختخوابی شهر ملایر مشخص شده است
علیرضا قاسمیفرزاد در آیین گرامیداشت روز پزشک در آرامگاه بوعلیسینا همدان با تبریک ثبت جهانی هگمتانه به عموم مردم استان اظهار کرد: همگرایی همه دستگاهها باعث ایجاد این اتفاق مبارک شد و هگمتانه به ثبت جهانی رسید و یادگاری ارزشمندی از دولت سیزدهم برای استان به یادگار ماند.
وی تصریح کرد: یک هزار و چهارصد میلیارد تومان اعتبار در سفر رئيس جمهور شهید به استان محقق شد و پروژههای متعددی از این قِبَل به بهرهبرداری و افتتاح رسید که یکی از این پروژههای مهم و اثرگذار، بیمارستان کودکان اکباتان بود که جا دارد برای تلاش و همتی که در افتتاح این پروژه و دیگر پروژههای ارزشمند حوزه سلامت صورت گرفت از دکتر مجذوبی و تیم همراه ایشان تشکر کنم.
استاندار همدان همچنین با اشاره به کلنگزنی و افتتاح ۲۴ پروژه بهداشتی درمانی در سطح استان طی روزهای آتی در ایام هفته دولت، عنوان کرد: همدان با توجه به ظرفیتهای بالای حوزه پزشکی مایه مباهات و افتخار است و پروژهها و پتانسیل خوبی نیز در حوزه بهداشت و درمان فراهم آمده است.
قاسمیفرزاد با بیان اینکه انتقال آب به استان در بحران کمآبی بسیار ارزشمند بود و امسال هیچکس کمبود آب احساس نکرد خاطرنشان کرد: این اقدامات ارزشمند با همت مدیران و تلاش نمایندگان در این استان رقم خورده که اقدامات ارزشمندی است.
وی در ادامه افزود: به رئیس جمهور و وزاریی که روز گذشته موفق به اخذ رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی شدند تبریک میگویم و امیدوارم توفیقات روزافزون در مسیر سربلندی ایران عزیز، نصیب دولتمردان و مردم ایران شود.
استاندار همدان یادآور شد: با تلاش دولت مردمی و شورای فرهنگ عمومی، ثبت روز همدان در تقویم ملی انجام شد و ثبت جهانی هگمتانه نیز فضای مناسبی برای تداوم فعالیتهای گردشگری فراهم کرده که در بین ۱۹۰۰ اثر تاریخی، جایگاه هگمتانه بسیار ویژه است.
وی همچنین با اشاره به اینکه برای تداوم مسیر گردشگری سلامت، پتانسیل ویژهای در استان وجود دارد گفت: زمین بیمارستان هزار تختخوابی شهر همدان و بیمارستان چهارصد تختخوابی شهر ملایر مشخص شده است.
گفتنی است در این مراسم به مناسبت روز پزشک از ۵ پزشک پیشکسوت همدان تجلیل و مراسم تحلیف دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.