ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

تهیه نقشه جامع تحول سلامت؛ همدان پایلوت کشوری در حوزه بهداشت و امداد / تجهیز ناوگان درمانی دانشگاه با تحویل آمبولانس‌های جدید و خودروهای KMC     
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان: 

تهیه نقشه جامع تحول سلامت؛ همدان پایلوت کشوری در حوزه بهداشت و امداد / تجهیز ناوگان درمانی دانشگاه با تحویل آمبولانس‌های جدید و خودروهای KMC    

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از تدوین نقشه جامع تحول و پیشرفت استان در حوزه بهداشت و امداد و نجات خبر داد و گفت: این نقشه در چارچوب برنامه هفتم توسعه با مشارکت دستگاه‌های ذی‌ربط نظیر هلال احمر، انتقال خون، بیمه سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد تدوین شده است

 

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر حسین عرفانی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اجرای اقدامات متعدد در حوزه‌های منابع فیزیکی، پشتیبانی، رفاهی و مالی این دانشگاه طی ماه‌های گذشته در این دانشگاه اظهار کرد: ۱۴ پروژه مهم بهداشتی و درمانی با زیربنای ۶هزار و ۶۴۹ متر مربع و اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۸۱۳ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر افتتاح و به بهره‌برداری رسید که این اقدامات در راستای سیاست‌های کلی وزارت بهداشت مبنی بر اتمام پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد انجام شد.

وی افزود: همچنین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی دو پروژه مهم شامل مرکز خدمات جامع سلامت داق‌داق‌آباد کبودراهنگ و خانه بهداشت فریازان تویسرکان با زیربنای ۷۰۰ متر مربع و برآورد هزینه ۲۲۰ میلیارد ریال نیز در ایام دهه فجر انجام شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اقدامات در حال پیگیری مدیریت پشتیبانی و رفاهی دانشگاه اشاره و تشریح کرد: مقدمات تجمیع کترینگ مرکزی دانشگاه، پیگیری نصب پنل‌های خورشیدی برای تأمین برق ساختمان آموزشی پردیس، و انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان اتکاء برای صدور حکمت کارت پرسنل و تهیه متمرکز اقلام خوراکی و بهداشتی از جمله این موارد است.

وی تصریح کرد: اصلاح فرآیند عقد قراردادها به‌صورت تجمیعی، پرداخت مزایای قانونی پرسنل تحت پوشش پیمانکار از طریق سامانه ERP، همسان‌سازی ساعت کاری این پرسنل با مفاد قانون کار، تشکیل پرونده سلامت شغلی برای پرسنل و راه‌اندازی سامانه وام، تسهیلات سفر و اسکان نیز در دستور کار قرار دارد.

عرفانی از صرفه‌جویی اقتصادی ناشی از ایجاد حوضچه‌های ذخیره روان‌آب به میزان ۶ میلیون لیتر جهت آبیاری فضای سبز دانشگاه و پیشگیری از بحران تنش آبی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: تفاهم‌نامه‌های رفاهی متعددی نیز با فروشگاه‌ها و شرکت‌های استان برای بهره‌مندی پرسنل از تخفیف‌های ویژه منعقد شده است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه تجهیزات تبیین کرد: خرید تجهیزات پزشکی به ارزش ۱۵۵ میلیارد ریال، تحویل سه دستگاه تویوتا آمبولانس از اورژانس کشور، یک دستگاه ون آمبولانس از کارخانه سیمان هگمتان، و خرید پنج خودرو KMC از شرکت کرمان موتور از جمله اقداماتی است که در این حوزه صورت گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خاطرنشان کرد: راه‌اندازی سامانه جامع اموال مستعمل، کاهش هزینه‌ها از طریق پلاک‌گذاری خودروهای بدون پلاک، تنظیم لیست سهمیه‌بندی اقلام اداری، و بازسازی اموال مستعمل از دیگر اقدامات صورت‌گرفته در این حوزه بوده است.

وی افزود: ارزیابی ۱۱۰ داوطلب استخدام پیمانی در قالب کانون ارزیابی شایستگی شامل چهار شاخص تفکر تحلیلی، مهارت ارتباطی، مسئولیت‌پذیری و تاب‌آوری و برگزاری سه دوره آزمون توسعه شایستگی برای داوطلبان پست‌های مدیریتی عملیاتی در قطب ۳ کشور نیز انجام شد.

عرفانی اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم و مؤثر در حوزه تربیت مدیران و جانشین‌پروری، برگزاری آزمون‌های شایستگی ویژه داوطلبان پست‌های مدیریتی دانشگاه‌های کلان‌منطقه سه آمایشی بوده که با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در تشریح اقدامات شاخص مدیریت مالی دانشگاه در سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۳ اعلام کرد: پرداخت ۱۰۰ میلیارد ریال دیون پرسنلی از سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶، تسویه کارانه پزشکان و پرسنل درمانی به مبلغ ۱۰۵۰ میلیارد ریال و پرداخت بن کارت رفاهی به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال برای نخستین بار از مهم‌ترین اقدامات مالی دانشگاه بوده است.

به گفته وی، کمک‌هزینه مسکن و حق لباس پرسنل، کاهش سن بدهی دارویی از ۱۴ ماه به ۴ ماه، احیای کارانه (PQ) برای پرسنل حوزه بهداشت، و اصلاح نحوه محاسبه حق مسکن بر مبنای ۱۰۰۰ امتیاز در سال ۱۴۰۴ نیز اجرایی شده و در دست اقدام است.

عرفانی در پایان عنوان کرد: پیگیری انتقال حساب‌های خزانه به بانک سپه، بروزرسانی مانده حساب‌های علی‌الحساب از پیش از سال ۱۳۸۸ و توجه به مطالبات کارکنان ستادی در قالب پرداخت کارانه ماده ۲۳ دستورالعمل توزیع درآمدهای بیمارستانی نیز در راستای بهره‌وری بیشتر در حوزه مالی انجام شده است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*