ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

بازرسی از ۳ هزار و ۱۰۱ واحد صنفی طی ۷ ماه گذشته

بازرسی از ۳ هزار و ۱۰۱ واحد صنفی طی ۷ ماه گذشته

  به گزارش ندای غرب، مرضیه یونسی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در سالن جلسات تعزیرات حکومتی همدان به مناسبت تاسیس این سازمان اظهار کرد: تعزیرات حکومتی همواره حامی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان بوده اما انتظار است در حوزه قیمت‌گذاری، کیفیت و کمیت کالای تولیدی رعایت قوانین مدنظر باشد. وی با بیان اینکه در حوزه انبارها […]

 

به گزارش ندای غرب، مرضیه یونسی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در سالن جلسات تعزیرات حکومتی همدان به مناسبت تاسیس این سازمان اظهار کرد: تعزیرات حکومتی همواره حامی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان بوده اما انتظار است در حوزه قیمت‌گذاری، کیفیت و کمیت کالای تولیدی رعایت قوانین مدنظر باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه انبارها باید ورود و خروج کالاها در سامانه‌های مربوطه ثبت و ضبط شود گفت: تعزیرات حکومتی در تنظیم بازار نقش قابل توجهی را ندارد چرا که وظیفه ذاتی آن رسیدگی به تخلفات است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ مرجع ضابط پرونده‌هایی را به تعزیرات حکومتی ارسال می‌کنند و باید رسیدگی شود افزود: از پنج فرآیند تنظیم بازار، تولید یا واردات، قیمت‌گذاری، توزیع، نظارت و بازرسی، آخرین مرحله یعنی رسیدگی به گزارشات تخلفات احتمالی به عهده تعزیرات حکومتی است.

وی با تاکید بر اینکه از شهروندان انتظار می‌رود در بخش نظارت کمک کنند و تخلفات اصناف به موقع اطلاع‌رسانی شود تا رسیدگی در اسرع وقت صورت گیرد گفت: تعزیرات حکومتی در کنار دیگر ضابطین به فعالیت می‌پردازد و در گشت‌های مشترک بازرسی در طول سال حضور دارد تا ثبات لازم در بازار برقرار شود.

یونسی با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی استان عملکرد درخشانی داشته و به ۹۹ درصد گزارش‌ها رسیدگی شده است عنوان‌کرد: خوشبختانه اصل سرعت را در رسیدگی به پرونده‌ها به وضوح در این سازمان می‌بینیم.

وی به اقدامات صورت گرفته در تعزیرات حکومتی طی ۷ ماهه امسال اشاره کرد و گفت: در این مدت ۷ هزار و ۴۷۱ فقره پرونده وارد شده که ۷ هزار و ۴۲۳ پروند مختومه شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با تاکید بر اینکه ۲۳۰ فقره در حال رسیدگی است افزود: ۹۷ درصد گزارشات رسیدگی شده و میانگین رسیدگی هم ۱۲ روز است.

وی به یک‌هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال محکومیت پرونده‌های تعزیرات حکومتی اشاره کرد و گفت: ۶۱۶ میلیارد ریال از این مبلغ وصول شده است.

یونسی با اشاره به اینکه بیشترین تخلفات در حوزه عدم درج قیمت بوده که یک هزار ۹۴۰ پرونده داشته است افزود: یک هزار و ۱۲۶ فقره پرونده گران‌فروشی، ۴۹۳ پرونده کم‌فروشی، ۵۵۲ پرونده تقلب و ۳۶۸ پرونده عدم صدور فاکتور گزارش شده است.

وی با بیان اینکه طی هفت ماهه امسال از ۳ هزار و ۱۰۱ واحد صنفی بازرسی شده است گفت: یک هزار و ۳۰۵ واحد دارای تخلف بودند.مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با اشاره به اینکه یک هزار و ۹۰۷ پرونده مختومه، حاصل گشت‌های مشترک بوده است ادامه داد: در طرح نظارت ویژه نوروز و ماه رمضان از ابتدای سال ۸۹۴ پرونده مختومه شده است.وی بیان کرد: با آغاز سال تحصیلی ۱۱۳ پرونده تخلف تشکیل شد که ۹۸ مورد رسیدگی و مختومه شده است.

یونسی با اشاره به پرونده‌های ملی مهم عنوان کرد: در سطح کلان کشوری ۱۰۶ فقره پرونده بوده که ۱۰۵ مورد مختومه شده و ۲۹ پرونده نیز در حال رسیدگی است.

 

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*