ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

ارسال ٣٨ اثر ارزشمند از هنرمندان استان همدان به نهمین جشنواره جایزه فیروزه 
معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان خبر داد:

ارسال ٣٨ اثر ارزشمند از هنرمندان استان همدان به نهمین جشنواره جایزه فیروزه 

به گزارش ندای غرب به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، مهدی بیات معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از ارسال ٣٨ اثر به نهمین جشنواره جایزه فیروزه توسط هنرمندان استان خبر داد. بیات گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در مهرماه سال […]

به گزارش ندای غرب به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، مهدی بیات معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از ارسال ٣٨ اثر به نهمین جشنواره جایزه فیروزه توسط هنرمندان استان خبر داد.

بیات گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در مهرماه سال جاری آثار ثبت نام متقاضیان در سامانه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه یافت که با توجه به درخواست استانها جشنواره تا پایان آذرماه تمدید شد و ثبت آثار در بخش های اعلامی فعال در دبیر خانه صورت پذیرفت که ٣٨ اثر از هنرمندان استان به این جشنواره ارسال شد.

وی افزود: اطلاع ‌رسانی برای شرکت علاقمندان در این جشنواره با ارسال نامه به نهادهای میراث فرهنگی ، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، کانون پرورش و فکری کودکان ، دانشگاه ها، رؤسای ادارات شهرستانی، انجمن هنرمندان، معاونت های هنری و منابع انسانی ، آموزش و پرورش استان و سایر ادارات انجام گرفت و آثار به دبیرخانه ارسال شده است.

معاون فرهنگی رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به انتخاب داوران این جشنواره در استان گفت: انتخاب داوران بر اساس سبقه و فعالیتهای مؤثر فرهنگی هنری بوده و در مجموع از اساتید هنری با توانمندی بالا و تحصیلات دانشگاهی مرتبط بهره گرفته شده است.

بیات به بخش های جشنواره اشاره کرد و افزود: این جشنواره در موضوعات «هدایای فرهنگی»، «طراحی شخصیت»، «اسباب بازی»، «عروسک»و «نوشت‌افزار» و در بخش ویژه شامل ایده های نوجوانان در عرصه صنایع فرهنگی توسط اداره کل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است.

وی در پایان به اهداف جشنواره هم اشاره کرد و گفت:ترویج، تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به محصولات فرهنگی اقوام ایرانی، تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای فرهنگی با اولویت‌ها و نیازهای کشور، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری در حوزه صنایع فرهنگی، زمینه‌سازی به منظور هم‌افزایی شرکت‌کنندگان صنایع فرهنگی و… از اهم اهداف این جشنواره است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*