ما درشبکه های اجتماعی
تلگرام: @nedayegharb اینستاگرام: @nedayegharb ایتا: @nedayegharb روبیکا: @nedayegharb

آئین معارفه و تکریم مدیرکل صمت استان همدان برگزار شد 

آئین معارفه و تکریم مدیرکل صمت استان همدان برگزار شد 

در این آئین محمدعلی محمدی با حکم وزیر صمت به عنوان مدیرکل صمت استان همدان منصوب و از زحمات و خدمات احمد شانیان در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.  

 

به گزارش ندای غرب با حضور معاون اقتصادی استاندار، صوفی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی، فعالان اقتصادی، جامعه تولیدکنندگان، صنعتگران و اصناف و بازاریان آئین معارفه و تکریم مدیرکل صمت استان همدان برگزار شد.

در این آئین محمدعلی محمدی با حکم وزیر صمت به عنوان مدیرکل صمت استان همدان منصوب و از زحمات و خدمات احمد شانیان در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

عباس صوفی در این آیین با بیان اینکه تیم اقتصادی استان تلاش می‌کنند در سالی که سال سرمایه‌گذاری برای تولید است اقدامات لازم برای سرمایه‌گذاری صورت بگیرد، اظهار کرد: با وجود تلاش این تیم و صنوف و بخش خصوصی اما در حوزه اقتصاد و صنعت نمی‌توانیم به استان‌های برخوردار تنه بزنیم این در حالیست که باید با برنامه‌ریزی و پتانسیل‌های موجود به جایی برسیم که به استان‌های برخوردار تنه بزنیم.

وی با بیان اینکه باید براساس سند توسعه هفتم هدف‌گذاری کنیم و ظرفیت‌های خود را بشناسیم و براساس ظرفیت‌های موجود برنامه‌ریزی کنیم، تصریح کرد: در حوزه معادن استان همدان توانستیم دفتر ایمیدرو را در همدان راه‌اندازی کنیم تا از ظرفیت‌های ایمیدرو برای توسعه‌های منطقه ای استفاده کنیم.

صوفی با اشاره به اینکه در گذشته بازار همدان قطب اقتصادی کشور بوده باید بپذیریم بازار همدان ضعیف شده است، یادآور شد: استان همدان دروازه ورودی غربی کشور است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم و اجازه ندهیم دروازه غربی کشور از دست برود.

وی با بیان اینکه مخالف ایجاد کنارگذر همدان نیستیم بلکه ما مخالف بن‌بست شدن همدان هستیم، گفت: مشکل ترافیک همدان باید با کمربندی حل کنیم اما نباید اجازه دهیم ظرفیت‌های استان از دست برود.

صوفی گفت: موضوع ترافیک یک موضوع است اما استفاده از ظرفیت کشور عراق و کردستان عراق در دروازه ورودی غربی کشور موضوع دیگریست که نباید از دست برود.

نماینده مردم همدان و فامنین با اشاره به اینکه بازار همدان ضعیف است، افزود: باید آسیب‌شناسی و راهبرد تهیه شود تا بازار همدان به بازار قبل برسد.

صوفی با بیان اینکه حتی پول‌های شرکت‌های بزرگ همدان در تهران انباشت می‌شود و در بانک‌های استان موجودی ندارد، اظهار کرد: شرکت صبا نور سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان کار می‌کند و در تهران انباشت می‌شود اما باید در بانک‌های همدان قرار بگیرد تا بتوانیم تسهیلات بگیریم.

وی با اشاره به اینکه باید روی منطقه ویژه اقتصادی به عنوان موتور محرکه استان کار کنیم، تأکید کرد: اتفاقات خوبی در این منطقه در حال انجام است و کد گمرکی این منطقه قطعی شد و مجوز ریل‌گذاری اخذ شده و به استانداری همدان ابلاغ شده است. شرکت راه‌آهن باید ۴۰۰ کیلومتر آنتن ترانزیت کالا بگیرد که ۱۰ کیلومتر آن به همدان تعلق دارد.

نماینده مردم همدان و فامنین با بیان اینکه بندر خشک می‌تواند هاب اقتصادی استان باشد، اظهار کرد: باید صنعت استان را تقویت کنیم.

صوفی با بیان اینکه در حوزه معادن و گوهر سنگ‌ها نشست خوبی در استان برگزار شد، گفت: ثروت عظیمی داریم که می‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم، باید با یک راهبرد مسأله اقتصادی و صنعتی استان را جلو ببریم.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های شستا، بانک‌ها و ایمیدرو در استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند اما در همدان سرمایه‌گذاری‌ آنها ضعیف است، افزود: یکی از موضوعاتی مهم در زیرساخت‌های استان ریل و فرودگاه است که پروازهای حج و مشهد صورت گرفته و باید افزایش یابد که به‌زودی پرواز همدان- تهران با روزانه دو پرواز انجام خواهد شد.

 

استان همدان در بعد سرمایه‌گذاری خارجی دومین استان کشور است

در ادامه سیدمجتبی حسینی  با اشاره به اینکه اقتصاد یکی از ارکان اصلی علوم اجتماعی است که پیچیده‌ترین علوم موجود است، اظهار کرد: اقتصادی که با باورهای سیاسی و ایدئولوژیک در کشور آمیخته است سخت می‌شود و بسیاری از تحلیل‌ها نمی‌تواند روشن باشد.

وی با بیان اینکه ادارات کل صمت استان‌ها بازوان اجرایی این نهاد ملی هستند و مسئولیت مدیران صمت خطیر و اثرگذار است، تصریح کرد: یکی از ارکان تعیین‌کننده در افق‌های اقتصادی کشور بخش خصوصی است که در جنگ اقتصادی که روزانه دچار فراز و فرودهایی در معادلات اقتصادی هستیم بخش خصوصی سکان دار است.

حسینی با اشاره به اینکه فعالان اقتصادی ما کمک می‌کنند اتفاقات خوبی رقم بخورد و مردم حس خوبی داشته باشد، درباره اینکه گفته می‌شود در بخش صنعت و اقتصاد استان وضعیت خوبی ندارد، افزود: استان همدان در بعد سرمایه‌گذاری خارجی دومین استان کشور است. در دوسال گذشته ۲۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی داشتیم که بی‌نظیر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: سطح عمومی قیمت‌ها در کشور بالاست و یک ناترازی بین درآمد و هزینه‌ها وجود دارد اما این به این معنا نیست که استان همدان خوب کار نکرده است.

وی با بیان اینکه تورم استان در سال گذشته ۳۰.۰۱ بود افزود: نسبت مصارف به منابع در تمام سیستم بانکی کشور منفی است و در استان همدان هم منفی است.

حسینی با اشاره به اینکه در کشور ۴۶۰ مگاوات انرژی خورشیدی داریم که از این میزان ۱۴ مگاوات در همدان وجود دارد، تصریح کرد: در حوزه انرژی همه مردم و واحدهای اقتصادی ۱۶ هزار مگاوات ناترازی برق داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: نظارت کیفی بر بازار، تکمیل زنجیره ارزش و توسعه واحدهای دانش‌بنیان در استان از برنامه‌های مدیرکل جدید صمت استان باشد.

گفتمان تولید و تجارت در استان تغییر کرده است

مدیرکل سابق صنعت، معدن تجارت استان همدان گفت: در سه سال گذشته استان رو به جلو حرکت کرده است و گفتمان تولید و تجارت در استان تغییر کرده است و شهرک‌های صنعتی در فاز دو سه توسعه قرار گرفته که کار همت جمعی بوده و مهمترین بخش توسط بخش خصوصی انجام شد.

احمد شانیان با اشاره به بهبود فضای کسب و کار در استان به همت بخش خصوصی اظهار کرد: تولیدکنندگان و بازاریان همدان جزو نجیب‌ترین‌ها و بهترین‌ها هستند.

وی با بیان اینکه زمانی کمبود ظرفیت وجود داشت اما امروز کمبود کارگر صحبت می‌کنیم، تصریح کرد: سعی کردیم تحولات کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت ایجاد کنیم.

مدیرکل سابق صمت استان همدان یادآور شد: در بسیاری از حوزه‌ها ریل‌گذاری شده است به‌ طوری‌ که در حوزه معادن زیرساخت‌های مطالعاتی کمتر بود که امروز کارهای مطالعاتی خوبی صورت گرفته و سعی کردیم ریل‌گذاری برای آینده اتفاق بیفتد.

 

 

 

 

 

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*